Kategorie
 
 
 
 
 
Blog - slide 1
 
 
 
 
Nejnovější články
 
 
Tipy: jak znovu používat věci z oslavy

Díky stále častým zprávám o ekologii, nadbytečném odpadu a životním prostředí se stále více lidí začíná zajímat o trvalejší a udržitelnější způsoby života. Jednou z oblastí, kde můžeme a lze přispět k ochraně životního prostředí, je i oblast organizace oslav a událostí. Pro oslavence chcete udělat tu nejkrásnější oslavu, s čímž vám samozřejmě vždy rádi pomáháme. Oslavy jsou nepochybně skvělou příležitostí k radosti a oslavy a strávený čas s rodinou a přáteli, ale často si přinesou i velké množství odpadu. V tomto blogovém článku se zaměříme na jednoduché tipy, jak znovu využít věci z oslav a přispět tak k udržitelnějšímu a ekologičtějšímu přístupu k organizaci slavností.

 
Praktické rady jak nafouknout balónky helium

Pokud jste ještě doma nefoukali héliem balónky, prostudujte si dobře návod, jak postupovat. 

 
Kolik balónků nafoukne jedna héliová láhev?

Při koupi heliové láhve je důležité vědět, kolik nafouká balónků a jak dlouho vydrží. Výrobce při 30-tce láhvi uvádí, že s ní nafoukáte 30 kusů 9 palcových balónků. Ale jak je to s jinými druhy balónů? Připravili jsme orientační přehled, podle kterého si jednoduše vyberete tu správnou.

 
Proč je cena hélia tak vysoká?

I vám se zdá, že cena za heliové balónky je příliš vysoká? Budou se ještě heliové balónky prodávat a za jakou cenu? Na tyto a další otázky jsme hledali odpovědi i my.

 
Hélium do balónku pro domácnosti

Pokud nechcete nebo si nemůžete dát nafoukat heliové balónky u profesionálů, můžete tak udělat i vy doma.  K dispozici existuje heliová bomba na domácí použití. Co byste o ní měli vědět?

 
Když potřebujete nafouknout balónky heliem

Jednoduchý plyn bez chuti a zápachu - helium je výborný pomocník, pokud chcete naučit balónky "létat. V každém dobrém párty obchodě najdete jednorázové heliové láhve pro vlastní použití i odborníků, kteří vám je nafouknou přímo na místě.

 
Párty škola: Tvary a velikosti balónků

Už víte, že běžně najdete balónky z latexového, fóliového a plastového materiálu. Nyní se zaměříme na různé tvary a velikosti, se kterými se můžete setkat.

 
Párty škola: Typy balonků

Vítejte v párty škole! Připravili jsme si pro vás novou sérii krátkých článků na tému balónky. Postupně vám představíme vše, co potřebujete vědět k tomu, abyste si připravili dokonalou oslavu. Získáte základní přehled a stanete se odborníkem na pořádání oslav.

 
Párty škola: I balónky potřebují doplňky

Vybrali jste si svého favorita mezi balónky, ale co teď s ním? Někde ho třeba upevnit, nafoukat nebo obyčejnému balónku pomoci trochu do krásy. Na to máme speciální doplňky pro balónky, na které se blíže podíváme.

 
Trend: Konfetové balónky

Spojení konfet a balónků? Musíte uznat, že to byl geniální nápad. Pokud jste efektu těchto trendových balónků ještě nepodlehli tak jako my, čtěte dále. Zamilujete si je.

 
Svítící LED balónky

Novinka ve světě balónků - světelné balónky u nás. Otestovali jsme je a přinášíme vám první dojmy z nich.

 
Mini fóliové balónky

I vám se líbí fóliové balónky ale zdají se vám příliš drahé? Výrobci přišli s řešením - jsou to malé foliové balónky bez nutnosti jejich plnit heliem. Jak je správně použít?

 
Oslava 30. narozenin

Oslava 30. narozenin je první kulaté výročí, kdy začíná být problém umístit všechny svíčky na dort. Jak se na ně připravit?

 
Oslava 40. narozenin

Oslava 40. narozenin je významným mezníkem v životě každého člověka. Na oslavu 40-ky je třeba dobře připravit. Co udělat, aby dopadla co nejlépe?

 
Oslava 50. narozenin

Už nesmrtelný FK Veselý věděl, že - "Cože je to padesátka ...." Chystáte oslavu 50. narozenin pro oslavence a chcete ho překvapit? Zde je několik nápadů a tipů.

 
Kouzelná oslava ve stylu Harryho Pottera: Přípravy a výzdoba

Kouzelnický svět Harryho Pottera asi netřeba představovat. Filmový a knižní fenomén, který uchvátil miliony dětí i dospělých se již mnoho let drží v žebříčku oblíbených fantasy světů. Pokud i vy máte doma malou čarodějnici či čaroděje, zkuste je na nejbližší narozeniny přenést do Bradavic a zaručeně se jim tak postaráte o nezapomenutelnou oslavu.

 
Minecraft párty oslava

Hledáte párty doplňky na oslavu pro fanouška počítačové hry Minecraft? Tak si nasaďte pixel brýle a pojďme se vyhrát s jejím naplánováním. Spolu s našimi barevnými produkty a inspiracemi z tohoto článku vám pomůžeme vytvořit tu nejlepší Minecraft oslavu, na jaké kdy váš oslavenec byl. 

 
Baby Shower vs. Gender Reveal: Oslavy před narozením miminka

Ne nadarmo se říká, že očekávání miminka je jedním z nejkrásnějších období v životě. Příprava na rodičovství a příjemné vzrušení z blízkého příchodu nového člena rodiny jsou již samo o sobě skvělými důvody na oslavu. A i díky tomu jsou předporodní párty jako baby shower a gender reveal tak populární v zahraničí a stávají se trendem i u nás. Víte však, jaký je mezi nimi rozdíl?

 
Odhalení pohlaví nebo odhalení pohlaví

Během období čekání miminka přichází k několika překvapením; od potvrzení těhotenství, odhalení pohlaví dítěte až po jeho samotné narození na tento svět. Každý z těchto momentů přináší jedinečný pocit a chuť oslavovat. My se pozastavíme právě nad chvílí, kdy přichází ke zjištění, zda se v bříšku nachází holčička nebo chlapeček.

 
Valentýn: Dárky na poslední chvíli

Kytici květů, sladkou bonboniéru či milého plyšáka seženete v každém běžném obchodě kdykoliv. Tyto klasické dárky vás ovšem omrzely a nemáte čas vymýšlet něco speciálního? Nebo jste jen na tento den zapomněli?

 
Velikonoce: 5 způsobů, jak udělat z ubrousků velikonoční dekoraci

Zakončete vaši velkolepou velikonoční výzdobu dekoracemi z ubrousků. Tento malý, docela obyčejný pomocník se pod šikovnýma rukama změní na milou ozdobu svátečního stolování.

 
Halloween: Tipy a inspirace jak vvyřezat dýni

Symbolem podzimního období je jednoznačně dýně. A co si představíte jako první, když řekneme Halloween? Vyřezávanou dýni s očima a křivými ústy, viď? Zda oslavujete svátek Halloween nebo ne, americká dýně nebo český světlonoš patří k tradičním podzimním dekoracím. Inspirujte se a vyrobte si s dětmi vlastní dýňovou lucernu, která ochrání váš domov před zlými strašidly.

 
Garden party tak jinak...

 Obdivujeme jejich ve filmech, jsou nádherné, vznešené a plné letní pohody. Tak proč si je neudělat doma?

 
Lampióny štěstí

Jak správně manipulovat a jaké jsou bezpečnostní upozornění se dočtete v našem článku.

 
Piňatas

Slyšeli jste už o piňate? Když se řekne piňata, dětem se vybaví zábava, party, a oslavy. U nás ji ještě neznáme, ale i to se postupně mění. 

 
První narozeniny jsou skvělé!

První narozeniny jsou úžasným svátkem, na který se nezapomíná. Zde je několik rad a postřehů, které vám pomohou připravit se na tuto událost.

 
Rady pro organizaci tematické oslavy

I dospělí se dokážou bavit. Chcete i vy proměnit stereotypní setkání na nezapomenutelné party plné zábavy? Nechte se inspirovat našimi nápady.  

 
Kolik hélia je nutné na zvednutí určité váhy?

I vy jste přemýšleli, jak zvednout pomocí hélia určitou váhu? Pomůžeme vám s kalkulací.

 
Jak zabavit děti během oslavy

Určitě to znáte. Poté, jak se předají dárky a zkonzumuje se dort, nastává problém, jak zabavit děti na oslavě. Několik rad a tipů, které vám pomohou vyplnit čas a zabaví děti, je zde.

 
Jídla na oslavu pro děti

Jídla a nápoje se dají pojmout i netradičnější, jako známe z minulosti. Několik tipů a nápadů vám přinášíme v tomto článku.

 
Jak vybrat korek z láhve

I Vám se již stalo, že jste zastrčili korek do láhve a nevěděli jste ji vybrat ven? Našli jsme na webu praktický způsob, jak na to ...