Kategorie
 
 
 
Oslava 40. narozenin - slide 1
 
 
 
 
Oslava 40. narozenin

Oslava 40. narozenin je významným mezníkem v životě každého člověka. Na oslavu 40-ky je třeba dobře připravit. Co udělat, aby dopadla co nejlépe?

Život začíná v 40-ti, tedy alespoň tak tvrdí někteří. I když na mnoha dopadne nostalgie za mládím, která je pryč, život je stále před námi. Oslava 40-ky však vůbec nemusí být nostalgická.

1. Plánování a pozvánky
Alespoň 3 týdny před oslavou napište pozvánky. Podle toho, zda plánujete oslavu v rodinném kruhu, nebo i se známými, kamarády a přítelkyněmi - zvolte to nejvhodnější řešení - pozvánky můžete různé pro rodinu, a jiné pro vrstevníků a přítelkyně. Jelikož v tomto věku už téměř všetcimajú rodiny, je dobré stanovit, zda bude oslava s dětmi, nebo bez. To proto, aby si rodiče stihli vybavit hlídání dětí, nezapomeňte proto pridat RSVP. Pokud se vám někdo do týdne neozve, kontaktujte jej přibližně týden před oslavou opět. 

Pozvánky na oslavu můžete buď poslat elektronicky - můžete je najít na webu nebo pokud si myslíte, že rukou podepsaná pozvánka s osobním textem má stále něco do sebe, můžete poslat v obálce papírové pozvánky nejbližším. 

Pokud jste se rozhodli pro určité téma, dejte hostům o ní vědět dopředu. V závislosti na ročním období a skladby návštěvníků, zde je seznam party témat, kolem kterých se může vytvořit myšlenka vhodná na 40-ku: Hawai party, 80-te roky - případně garden party, pokud se oslava koná v létě. Nezapomeňte ale ani na mokrý variantu, pokud by počasí zhatilo vaše plány. 

2. Párty dekorace
Balóny a dekorace s číslem 40 jsou samozřejmostí. Dnes již není problém, vybrat si ze široké nabídky party dekorací a doplňků s číslem, třeba si jen dát pozor na to, aby dekorace barevně spolu ladily. Růžová barva pro dámy je stále oblíbená, muži střídají několik barev. 
Party dekorace objednejte ca 1 týden před samotnou oslavou, pokud chcete i heliem plněné balónky, objednejte si také heliové bombu - jejich nafouknutí si nechte na poslední den.

3. Dárky
Kromě obligátní láhve dobrého vína nebo kvalitní whisky je dobré, pokud se dohodne větší skupina a koupí hodnotnější darek oslavenci. Z vlastní zkušenosti víme, že pokud se odkomunikovať dopředu přání, častokrát se i vyplní. 
Netradiční dárky lze zařídit přes různé zážitkové agentury, které nabízejí na výběr řadu zajímavých aktivit, od tandemového seskoku či jízdy v Hummer, resp. Ferrari pro adrenalinově zaměřených, přes let balónem, až po širokou nabídku masáží. Tyto zážitky tvoří povinnou výbavu takových agentur.

4. Program
Poměrně jednoduchou činností, která dnes v době digitálních fotografií nezabere mnoho času je příprava slideshow z fotografií oslavence, jak plynul čas. Šílené účesy, ulítlé oblečení, zachycení v nečekaných a neobvyklých situacích - to vše vytváří vynikající předpoklady k tomu, aby se z promítání této slideshow stal highlight večera. Vřele doporučujeme.

 

Podívat se na nabídku na 40. narozeniny