Kategorie
 
 
 
Valentýn: Dárky na poslední chvíli - slide 1
 
 
 
 
Valentýn: Dárky na poslední chvíli

Kytici květů, sladkou bonboniéru či milého plyšáka seženete v každém běžném obchodě kdykoliv. Tyto klasické dárky vás ovšem omrzely a nemáte čas vymýšlet něco speciálního? Nebo jste jen na tento den zapomněli?


Inspirujte se našimi expresními tipy:

 

1. Valentýnské balónky

Balónky mají zvláštní kouzlo. Prostřednictvím nich můžete darovat radost, blahopřát nebo říci to, co máte na srdci. Nabídka je opravdu široká. Od balónků ve tvaru srdíčka, balónků s vyznáním lásky nebo současných love emotikonů. Naopak, obrovská kytice z balónků způsobí skutečný wau-efekt.
 


Zdroj:  myheartskipped.co.uk
 

2. Večer v romantické atmosféře

Naplánujte příjemný večer s filmem či dobrým jídlem. Romantickou náladu vám pomohou dotvořit svíčky a sáčky na svíčky, srdíčkové dekorace a konfety. 
 

Zdroj: PartyDeco

 

3. Vypuštění lampionů štěstí

Ať láska vydrží navždy. I to může být jedno z přání, které pošlete spolu s lampionům. Umíte si představit něco romantičtější, než vznášející se lampiony ve tvaru srdce na tmavé obloze? 
 

Zdroj: wedbook.com

 

4. Sladký dárek se zápichem

Rádi pečete nebo vaříte? Množství receptů vám nezabere ani hodinu času. Nebo seběhněte koupit něco hotové a vsaďte na oblíbené jídlo vašich milovaných. Všechno to dotvoří romantický zápich.
 

Zdroj: PartyDeco

 

Nezapomeňte, vaše blízké potěší cokoliv, co jim darujete z lásky. Krásného Valentýna! ♥

 

Celou nabídku si můžete prohlédnout v kategorii Valentýn.