Kategorie
 
 
 
Odhalení pohlaví nebo odhalení pohlaví - slide 1
 
 
 
 
Odhalení pohlaví nebo odhalení pohlaví

Během období čekání miminka přichází k několika překvapením; od potvrzení těhotenství, odhalení pohlaví dítěte až po jeho samotné narození na tento svět. Každý z těchto momentů přináší jedinečný pocit a chuť oslavovat. My se pozastavíme právě nad chvílí, kdy přichází ke zjištění, zda se v bříšku nachází holčička nebo chlapeček.


V zahraničí je to již běžná věc, že ​​se budoucí rodiče dozvědí tuto zprávu originálnější než jen z úst svého lékaře. Nebo se jen rozhodnou tuto novinku oznámit rodině a přátelům mnohem zajímavější formou. U nás gender reveal získává na popularitě velmi pomalu, což je škoda, protože jde o úžasný okamžik plný spontánní radosti a smíchu.
 

Pojem Gender Reveal nemá u nás ani jen ekvivalent, ale můžeme ho volně přeložit jako slavnostní odhalení pohlaví miminka. Pod tímto názvem si můžete stejně představit i miminkovskou párty na oslavu budoucí dcery nebo syna. Pokud jste si právě řekli, že je to vlastně baby shower, nejste daleko od pravdy. Podstatou gender party je však podělit se s blízkými o moment překvapení.
 

Shrnuli jsme pro vás 12 různých způsobů, jak gender reveal zrealizovat:
 

1. Rozkrojte dort 

Pro zkušenou cukrářku nebude problém zakomponovat růžovou nebo modrou barvu do náplně nebo těsta. A už první ukrojený kousek vám napoví. 
 


Zdroj:  bettycrocker.com
 

2. Vystřelte do vzduchu konfety

Vystřelovací konfety se dají využít i na tuto příležitost a zapojit můžete do toho i ostatních zúčastněných. 
 


Zdroj: kaboomconfetti.com

 

3. Praskněte balónek s konfetami

Jedním z aktuálních trendů při odhalování pohlaví miminka je právě velký černý balónek, který v sobě ukrývá barevné konfety. Doporučujeme pro dokonalý wau efekt. 
 


Zdroj: samdobsonwrites.com
 

4. Rozbijte piňatu

Na odhalení poslouží i piňata, kterou si můžete vlastnoručně vyrobit nebo využít některou z naší nabídky a naplnit konfetami, balónky či stužkami.
 

     
Zdroj: funnybeautiful.com  / Pinterest
 

5. Nezapřete v sobě fanouška

Využijte to, že víte o svých oblíbených knihách a filmech úplně všechno. A připravte si například gender reveal ve stylu Star Wars se světelnými meči nebo si zavolejte na pomoc třídící klobouk ze světa Harryho Pottera.


Zdroj: superiorcelebrations.com
 

6. Zapalte dýmovnici

Obdivujete divadelní či filmové kouřové efekty? Udělejte si vlastní a užijte si ten radostný moment v obklopení barevného kouře.
 


Zdroj: xoxokat.com
 

7. Oblečte se do barev

Zakomponujete barvy do fotografie nebo v rámci párty hry. Její podstatou je prasknout balónky naplněné modrou nebo růžovou barvou a zabaví se i členové rodiny. 
 


Zdroj:  upliftingmayhem.com
 

 
Zdroj:  smudgeblog.com
 

8. Vypusťte tajemství z krabice

Postačí vám velká krabice a pár balónků naplněných heliem. A už jen čekáte na překvapení, které z ní vyletí.
 


Zdroj: projectnursery.com
 

9. Vyhrajte se s tmou

Naplánujte si párty nebo gender reveal focení při večerním světle a nechte za vás prozradit to malé tajemství létající lucerny nebo svítící tyčinky glow sticks.
 


Zdroj: Pinterest
 

10. Nechte to na sourozence

Sourozenci jsou důležitou součástí celého období a budou jen rádi, že se mohou zapojit, například i tímto způsobem.
Číselné balónky najdete v naší nabídce.
 


Zdroj: Pinterest
 

11. Zapojte domácí mazlíčky

I čtyřnohý sourozenec může přispět svými tlapkami. Proto pokud očekáváte prvního potomka a doma vám běhá zvířátko, nechte ho oznámit novinku za vás. Budete se rozplývat nad rozkošným výsledkem.


Zdroj: Pinterest
 

12. Vymyslete si něco vlastní 

Můžete využít běžné věci z vašeho okolí, stačí se dobře poohlédnout a s odhalením vám pomůže barevná žvýkačka či zmrzlina nebo si vymyslete svůj vlastní originální koncept. Stejně jako blogerka Kate Fierce na svém Instagramu: 
 

 

A jako taková malá gender reveal party může vypadat? Podívejte se na video jednoho páru, který se dnes již těší z ..., dozvíte se na konci videa :)




Tak co, inspirovali jsme vás? Pokud se rádi odlišujete od ostatních, zkoušíte nové věci nebo vás baví překvapovat, určitě jděte do toho. Nezapomeňte si tento neopakovatelný moment natočit nebo nafotit, abyste měli na co vzpomínat. A samozřejmě sdílet radost na sociální síti i s ostatními.
S balónky, konfetami a dekoracemi pomůžeme my.