Kategorie
 
 
 
Rady pro organizaci tematické oslavy - slide 1
 
 
 
 
Rady pro organizaci tematické oslavy

I dospělí se dokážou bavit. Chcete i vy proměnit stereotypní setkání na nezapomenutelné party plné zábavy? Nechte se inspirovat našimi nápady.  

Chystáte se pořádat párty? Zde je několik tipů, které vám pomohou:

1. Vyberte si místo
Většinou to bývá Váš dům nebo zahrada, avšak můžete zvážit i jiné, méně tradiční místa.

2. Vyberte si téma party, která se Vám hodí
Zde je seznam nejoblíbenějších témat:

  • 70 's Party: Rytmický čas 70 tých let byl érou disco, výrazných psychedelických barev, veľkýh náušnic a nikdy se nekončících party. Co tak připomenout si tyto roky! 70 's roky party je skvělou příležitostí oživit roky minulé v současnosti.
  • Hollywood Party: Jedna z nejoblíbenějších témat všude na světě. Nápad obléknout se jako světoznámé postavy show-businessu z filmu nebo hudby, projít se po červeném koberci a být středem pozornostoi dokáže nejednu osobu přenést do světa fantazie.
  • Hawaii Party: Při myšlence na Hawaii vám první na um přijde slunce, příjemné teplé počasí, chladivé vlny oceánu, hula dívky se sukénkami a mnoooho zábavy a pohody. Ideální složkou každé Hawaii party je slunce, moře, písek a surf! Pusťte uzdu fantazii a nechte se unášet na vlnách Hawaii party.
  • Dětské party: Děti milují party na každý způsob a karnevaly zvlášť. Obzvláště, pokud se do příprav zapojí i rodiče, kteří se mohou přidat. Mezi nejoblíbenější party patří např. pirátské nebo historické témata, které stimulují představivost dětí. Organizace párty pro děti vůbec není těžká, hlavně pokud víte, na jakou téma se chcete soustředit.

3. Rozhodněte o termínu a datu párty

4. Určete si výši rozpočtu

5. Berte v úvahu, koho chcete pozvat na party.
Ne každý chce tančit, ne keždému se líbí stejný styl hudby. Někteří chtějí jen relaxovat a povídat si. Je dobré na tyto věci myslet dopředu.

6. Připravte si seznam hostů, které pozvete na party.
Pozvěte pouze těch, jejichž opravdu chcete na party. Pokud chcete, aby byla party větší, dejte svým přátelům možnost přinést si s sebou jejich přátel. Snažte se co nejlépe odhadnout počet lidí na Vaší party, abyste věděli připravit místo, sezení, jídlo, pití a parkování.

7. Kupte si nebo si vyrobte pozvánky
Rozešlete je v dostatečném časovém předstihu, aby se uměli pozvaní hosté dostatečně připravit. Pokud jste se rozhodli pro možnost přibrání známých, neposílejte ale pozvánky příliš brzy, abyste se vyhnuli příliš velké party.

8. Stanovte, jaké jídlo a pití se bude podávat
Výběr stravy představuje velký balík toho, jak budou hodnotit Vaši party hosté. Nazapomeňte ani na nápoje a na chlazené nápoje, abyste měli místo, kde jejich uskladnit. S alkoholem raději opatrně, pokud nechcete, aby se Vaše místo proměnilo na hostinec.

9. Vyberte si styl hudby na party. 
Žádná party není kompletní bez hudby. Vyberte takovou, která bude přijatelná pro většinu osazenstva a také takovou, která se bude hodit k vybrané tématu.

10. Ukliďte místo, kde bude party organizovaná.
Nikdo nechce přece být na party, kde je nepořádek a špína. Mít po ruce utěrky a odpadkové koše není špatný nápad. V případě, že se vyskytne malá nehoda, dá se rychle odstranit. Rovněž je dobré připravit náhradní role toaletního papíru na WC. 

11. Stanovte si pravidla, která se budou dodržovat. 
Je dobré s nimi hosty seznámit dopředu, aby se předešlo nedorozuměním. 

12. A na závěr ... bavte se!