Kategorie
 
 
 
Garden party tak jinak... - slide 1
 
 
 
 
Garden party tak jinak...

 Obdivujeme jejich ve filmech, jsou nádherné, vznešené a plné letní pohody. Tak proč si je neudělat doma?

Nejdůležitější je stanovit si téma. V opačném případě hrozí, že sice budete mít spoustu dekorací, ale ty nebudou spolu ladit. Vděčným tématem jsou květiny, ovoce, zelenina barvy, resp. jejich kombinace.

Pozvánka. V žádném případě ji nepodceňujte. Dobře si promyslete, koho chcete pozvat, udělejte si seznam pozvaných hostů a dejte jim dostatečně včas vědět, aby si uměli upravit program. Upozorněte je na to, že se bude jednat o garden party.
  
Stolování může být rozličné. Od obyčejných, bílých plastových příborů z hypermarketů, přes dekorační, které hýří barvami a vědí podpořit téma, až po noblesní, kdy se podává jídlo na porcelánu. V naší nabídce najdete dostatečný sortiment dekoračních materiálů, které jsou navíc velmi dobře kombinovatelné, jak je vidět i na příkladech stolování. Jejich výhodou je, že odpadá problém s úklidem a čištěním nádobí.

Nezapomeňte na lucerny. Nemusí jich být příliš mnoho, už pár lampionů dokáže vytvořit nádhernou atmosféru. Jejich krása vynikne ještě více v podvečerních hodinách, kdy se rozzáří světly.

Květinová výzdoba je určitě korunou dekorací. V létě si můžete najít inspiraci buď přímo v zahradě, kde si můžete při trochu uměleckého cítění a šikovnosti připravit květinovou výzdobu sami, nebo vám jistě rádi poradí floristé ve specializovaných prodejnách. Dnes již není problém dostat kytice přímo na míru, ať už z dobrého kvetinýárstva nebo rozvážkové služeb.

Příprava garden party je úžasný zážitek, který vás pohltí. Zapojte do přípravy i své polovičky, nebo děti, společná práce na něčem tak nezvyklém jako příprava garden party dodá vaší práci i další rozměr. Uvidíte, jak se budete těšit z každé dobře zvládnuté drobnosti.

Nezapomeňte na kvalitní hudbu a ozvučení . Vyhniite se reprodukci rádiového vysílání komerčních stanic. Poslouchat dopravní zpravodajství každých 30 minut určitě nebude tím pravým řešením ... Nejlepším řešením je připravit si podle skladby osazenstva serie skladeb v mp3 formátu a ty reprodukovat. Druhou alternativou, která se nám osvědčila bylo vysílání internetového radí, kde si můžete vybrat z plejády různých hudebních stylů. Nezapomeňte na decibely, abyste nerušili příliš hlasitou hudbou vašich sousedů.

Malá ukázka toho, jak to může vypadat, když si objednáte od nás dekorace, například slovy Color Concept. Toto jsme si stihli připravit sami na zahradě za 1 hodinu: