Kategorie
 
 
 
Párty škola: I balónky potřebují doplňky - slide 1
 
 
 
 
Párty škola: I balónky potřebují doplňky

Vybrali jste si svého favorita mezi balónky, ale co teď s ním? Někde ho třeba upevnit, nafoukat nebo obyčejnému balónku pomoci trochu do krásy. Na to máme speciální doplňky pro balónky, na které se blíže podíváme.

 

Stuhy, stužky a ocasy


Stužky jsou cenově dostupným a multifunkčním doplňkem. Najdete je v různých velikostech a barvách, díky čemuž je jednoduše přizpůsobíte ostatním dekoracím. Kromě dekorační funkce s nimi balónky připevníte kamkoli a o cokoliv. Velmi důležité jsou i při utěsnění latexových balónků. Bez stuhy je ani nefoukejte, zejména ty naplněné heliem rádi odlétají pryč. 
 

Zdroj:  duncanvillebouncehouse.com
 

Balónkové ocasy jsou novější vychytávkou v párty světě.Tento třásňový doplněk dodá balónkům něco extra. Pokud si nechcete vytvořit kytici z balónků, pomůže vyniknout i jednomu samostatnému. Upevňuje se ke spodní části balónku a najdete ho ve více barevných provedeních.
 

Zdroj:  handmadebyruthlovedbyjacob.co.uk
 

Vzduch či hélium?


To je otázka. V předešlých článcích už jsme rozebírali rozdíl mezi balónky a jejich naplněním. Ale jak dostat do balónku vzduch? A kde vzít helium?
 

Na trhu je množství balónkových pump různých velikostí. Mají úzkou špičku, aby se dovnitř balónku dostal vzduch rychle a jednoduše. Vy se nezadýcháte a balónkovou výzdobu máte hotovou raz dva. Pokud se ale chystáte plnit vodní balónky, určitě si pořiďte pumpu určenou právě na to.


Zdroj: amscan-europe.com
 

Foukání heliem je již běžnou službou v každém dobrém párty obchodě. Pokud ho nemáte v okolí nebo si chcete užít zábavu s foukáním balónků, pro vás je určena  jednorázová láhev s heliem. Obsluha je velmi jednoduchá. Myslete však na to, kolik balónků a jaké velikosti potřebujete nafoukat a podle toho si vyberte i velikost láhve. Počítejte s tím, že výrobci sice udávají počet nafoukaní balónků z jedné láhve, ale údaj je pouze orientační a platí pro malé 9 palcové balónky. 


Zdroj:  pegani.dk
 

Hi-float je čirý gel, který se vtírá do nitra latexových balónků. Pomáhá v nich udržet helium co nejdéle. To znamená, že namísto standardních 12 hodin bude latexový balón létat cca 2 týdny.

 

Upevnění
 

Klasické plastové balónkové tyčky využiijete hlavně při mini fóliových balónech. Ty nepotřebují hélium a aby vydržely pěkně vzpřímeně, upevňují se na násadky spolu s tyčkou. K těmto mini balónkům jejich přibalujeme automaticky. Samozřejmě připevnit je můžete ik standardním latexovým balónkům.

Pro latexové a fóliové balónky standardní velikosti si můžete koupit pevnější plastovou paličku se spirálovou násadkou.Tá zabezpečí jejich stabilitu.
 


Zdroj:  blog.mardigrasoutlet.com
 

Balónkové závaží  je vlastně těžítko v barevné fólii s třásněmi a plastovým háčkem na upevnění balónkových stužek. Kromě dekorační funkce upevní k zemi dva a více balónků spolu nebo balónkové kytice. Jedno závaží udrží kolem 15 balónků standardní 12 palcové velikosti.

Zdroj:  dhgate.com
 

Pro upevnění k různým místům na dveřích či stěnách využijete průsvitné úchytky na balónky. Balónek provlečete otvorem nálepky a druhým koncem přilepíte do prostoru na vámi určené místo. Takovým způsobem ušetříte čas strávený vymýšlením, jakým způsobem jejich upevníte. S úchytkami si pohodlně vytvoříte balónkové dekorace bez pomoci jiných pomůcek.

Zdroj: Unique
 

Podívat se na nabídku balónového příslušenství